0 items
€ 0,00
TICKETS – INSCHRIJVINGEN
Welkom op de ticket- en inschrijvingstool van de gemeente Jabbeke. Wens je je in te schrijven of tickets te bestellen dan kan dit zonder account aan te maken, je kan alles onder éénmalige registratie uitvoeren. Voor betalingen wordt je direct verwezen naar online betalingsmogelijkheden. Na de bestelling en eventuele betaling ontvang je een bevestigingsmail van je ticket of inschrijving.

Klik dus bovenaan in de menubalk op “TICKETS” en zoek je gewenste activiteit. Rechts is de “bestelknop”. Hiermee schrijf je je ook in voor gratis activiteiten.


ZALEN of MATERIALEN – RESERVATIE AANVRAAG

Welkom op de zaal- en materiaalreservatietool van de gemeente Jabbeke. Je kan ten allen tijde bekijken welke zalen of uitleenmaterialen er vrij zijn, dit onder “overzicht zalen” of “beschikbaarheid controleren”. Voor de zalen kan je de zaal zoeken volgens complex en onderdeel in het complex.


Klik hier voor onze korte handleiding. Wat in het blauw staat aangegeven, is telkens een link naar de juiste landingspagina.


VOOR BESTAANDE KLANTEN -

Ik heb reeds een profiel - kies voor inloggen.

VOOR NIEUWE KLANTEN

Ik ben nieuw - kies voor registreren.

EERSTE KEER AANMELDEN


  1. Klik rechtsboven op registreren. om te beginnen.

  2. Kies waarvoor je de website wil gebruiken: inschrijven voor activiteiten of aanvragen van zalen, materialen of evenementen.

  3. Vul de nodige gegevens op enkele schermen in. Tip: hou het rijksregisternummer van jezelf en de gezinsleden die je wenst in te schrijven bij de hand.

  4. Je krijgt een automatische mail. Klik op de link om je account te activeren. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.

  5. Eenmalig moet je akkoord gaan met de privacyovereenkomst. Je komt terecht op de pagina ‘mijn profiel’. Hier kan je eventueel nog je persoonlijke gegevens aanpassen.

  6. Nu kan je via de andere knoppen aan de bovenzijde inschrijven, een zaal of materiaal reserveren of evenementen aanvragen zonder telkens je gegevens in te vullen.

  7.